Ordmageriet er et lille, kreativt tekstbureau, der hjælper dig med at nå fra idé til print med dine tekster. Hos os kan du bestille korrektur, tekstforfatning og grafisk opsætning af din tekst.

Vi løser opgaver for dig, der mangler en ekstra kommunikationsmedarbejder indimellem, og som samtidig synes, at de store kommunikationsbureauer er for store til de opgaver, du skal have løst.

Hos os kan vi bedst lide det, der er enkelt og originalt. Derfor lægger vi vægt på at løse opgaven i tæt dialog med dig, så vi får det bedste grundlag for at skræddersy en løsning, der passer til netop den opgave, du kommer med.

Vores kunder tæller en lang række større og mindre virksomheder, heriblandt Københavns Kommune, Aller Media og Egmont Publishing. 

 

 

 

 

Malene1BW.jpg

Malene Mouritzen, korrekturlæser og tekstforfatter

Det er ikke ligegyldigt, hvem du får til at læse korrektur eller til at skrive dine tekster. Begge dele kræver, at man har styr på alle sprogets byggesten, og at man er omhyggelig med enhver tekst, man får i hænderne.

Malene Mouritzen er indehaver af Ordmageriet og står for korrekturlæsning, sprogrevision og tekstforfatning. Hun er uddannet cand.mag. i dansk og design fra Københavns Universitet og har arbejdet med sprog gennem de sidste 6 år, bl.a. i forlagsbranchen og som underviser i gymnasiet. Herudover har hun arbejdet med fundraising, PR og kommunikation i forbindelse med kulturelle events og festivaler i København.  

Hvad enten du ønsker at få skrevet din tekst fra bunden, eller du blot har brug for at få sat kommaerne rigtigt, så glæder Malene sig til at hjælpe din tekst på vej.


ordmageriet.jpg

Pia Bindra, grafisk designer

Skal du have lavet et logo til din virksomhed? Eller have sat din tekst smukt op til print?

Pia Bindra er kandidat i visuel kultur og identitet fra Danmarks Designskole. Hertil har hun en uddannelse som designteknolog med speciale i markedsføring. 

Hun arbejder primært med opsætning af billeder og tekst, f.eks. til brochurer og bøger. Hertil udarbejder hun gerne illustrationer til tekst eller visuelle identiteter for virksomheder. 

Kort sagt står Pia for alt det visuelle hos Ordmageriet, og hun tager gerne imod nye udfordringer, når hun skal sørge for, at jeres tekst kommer til at tage sig bedst muligt ud. 

 

 

 

 

 

Referencer

 

Når der skal arbejdes hurtigt, er det altid svært at få de sidste finesser med, når det kommer til korrekturlæsning. Her har Ordmageriet, Malene Mouritzen, virkelig ydet en yderst tilfredsstillende service: klar forståelse for opgavens formål, fælles forventningsafstemning, overholdelse af deadlines og konstruktive forslag til forbedringer. Her i fødevareBanken kan vi varmt anbefale Ordmageriets services.

– Karen Inger Thorsen, direktør i fødevareBanken


Skal du have læst korrektur eller være helt skarp i din kommunikation? Så kan jeg i den grad anbefale Malene Mouritzen fra Ordmageriet. Her er der ikke bare tale om en ”almindelig” tekstforfatter. Absolut den mest kompetente ordmager, jeg har været i kontakt med.

– Henrik Bondtofte, SEO-konsulent og indehaver af www.henrik-bondtofte.dk.


Malene har skrevet teksterne til min hjemmesiden, og jeg kan med stor tilfredshed sige, at resultatet er blevet en succes. Hun er utrolig kvalitetsbevidst og grundig i sit skriveri. Teksterne blev leveret hurtigt og vi havde en god dialog igennem hele samarbejdet. Malene har en formidabel evne til at sætte de ord sammen, og forene alle de ord som var et kaos i mit hoved. Den varmeste anbefaling til Malene herfra.

– Rikke Vojer Kern, indehaver af www.kernerum.dk


Malene er meget nøjagtig og professionel i sit arbejde. Hun hjalp mig med korrektur af tekst til min hjemmeside og fik det til at hænge så godt sammen og var så god til at sætte sig ind i det, jeg ville have frem. Jeg er meget glad og tilfreds og kommer helt klart til at bruge Ordmageriet til lignende opgaver.

– Malin Sandberg, personlig træner


Jeg brugte Ordmageriet i forbindelse med færdiggørelsen af min bacheloropgave, da jeg læste til sygeplejerske. Malene havde styr på alt omkring sætningsopbygning og grammatik. Hun lavede rettelser, så man kunne se, hvad der var blevet rettet fra.

– Rune Tøttenborg, sygeplejerske


Kender du det, når du er i tvivl om, hvor kommaet skal sættes, om der skal stå hans eller sin, ligger eller lægger. Det gør jeg. Og det er endda selvom jeg er journaliststuderende! Når min tvivl opstår, er jeg aldrig i tvivl om, hvem jeg skal spørge til råds. Malene Mouritzen. Jeg vil være sikker på at blive taget seriøst, og med Malenes hjælp er jeg aldrig bange for, at det er grammatikken, der skal stå i vejen for at modtageren tager mit budskab alvorligt. Malene har læst korrektur på mange af mine artikler, jeg har skrevet på studiet, læst korrektur på mine praktiskansøgninger og på min hjemmeside, inden den skulle publiceres. Jeg kan til hver en tid anbefale at bruge Ordmageriet. Det er professionelt, lærerigt og fejlfrit at lade Malene Mouritzen læse korrektur.

– Emilie Dyrup Jensen, journaliststuderende