Bannernebestilling1.jpg
Bannernebetaling.jpg
Bannernebestilling1.jpg

bestilling


SCROLL DOWN

bestilling


Du kan bestille basiskorrektur af 1-5 sider på alle hverdage og regne med at have en rettet tekst i hænderne, når du møder på arbejde dagen efter. Bestiller du sprogrevisiontekstforfatning eller grafisk opsætning, skal du forvente, at det kan tage lidt længere tid. En bestilling hos Ordmageriet foregår i 3 trin: 

 

 

 

Kontakt os på tlf.: 26 21 80 75, og fortæl os om opgaven. Du kan også sende din tekst som en vedhæftet fil til kontakt@ordmageriet.dk, og så ringer vi dig op efterfølgende. 

 

Sammen aftaler vi en pris og sætter en deadline for, hvornår dit materiale er færdigt. 

Du modtager dit færdige materiale. Skulle du have ønsker til ændringer, kigger vi selvfølgelig på det en gang til. Hos os slutter processen først, når du har et materiale i hænderne, som du er 100 % tilfreds med. 

 

 

 

Filformater

Hvis du skal have læst korrektur, anbefaler vi, at du sender dit dokument som en Word-fil eller InDesign-fil. Så kan vi nemlig indarbejde rettelserne direkte i din tekst, således at du kan se og acceptere dem, når du får din tekst tilbage. Du kan også sende din tekst i andre formater, f.eks. som en PDF-fil. I så fald skal du være opmærksom på, at du selv skal indarbejde rettelserne fra korrekturen efterfølgende, da det ikke er muligt at rette direkte i en PDF-fil. 

Ønsker du at få din tekst rettet i et andet filformat, er du altid meget velkommen til at lave en forespørgsel ved at sende en e-mail til kontakt@ordmageriet.dk. Så finder vi en løsning.

Bannernebetaling.jpg

Priser


Priser


Basiskorrektur: 49 kr. pr. normalside ekskl. moms

En normalside er 2.400 tegn inkl. mellemrum. Ved større bestillinger vurderes omfanget af korrekturen, og du modtager en fast pris. Der gives ofte rabat på større bestillinger. 

 


 

Sprogrevision: 200 kr. pr. side ekskl. moms

 


Studiekorrektur:

Bachelorprojekt (v. omfang af ca. 30 sider): 1700 kr. ekskl. moms

Speciale (v. omfang af ca. 80 sider): 3000 kr. ekskl. moms

Drejer det sig om en anden opgavetype, er du altid velkommen til at kontakte Ordmageriet på tlf.: 26 21 80 75 eller skrive en e-mail til kontakt@ordmageriet.dk. Så aftaler vi sammen en pris.

 


Tekstforfatning:

Prisen for tekstforfatning afhænger af mange forskellige faktorer, bl.a. tekstens omfang og den mængde research, vi skal foretage. Ring derfor til Ordmageriet på tlf.: 26 21 80 75, eller skriv en e-mail til kontakt@ordmageriet.dk. Så aftaler vi sammen en god pris ud fra dine ønsker.

 


Grafisk opsætning:

Skal din tekst sættes op grafisk? Eller ønsker du at få lavet illustrationer til en bog eller et nyt logo til din virksomhed? Ring til Ordmageriet på tlf.: 26 21 80 75, eller skriv en e-mail til kontakt@ordmageriet.dk. Så giver vi dig et tilbud på opgaven.